Hou van Holland stadsspel

Minimaal 15 deelnemers
3 uur
€ 26,00 p.p. excl. BTW

Hou van Holland Stadsspel

Hoeveel weet u van Nederland? Test u kennis tijdens uw dagje uit in Amsterdam bij het Ik Hou van Holland stadsspel. De enthousiaste begeleiding van Amsterdam for Groups verdeelt uw gezelschap in teams op een centraal punt in Amsterdam. Het spel speelt zich al in het Oude Centrum van Amsterdam.

Wie denkt het meest van Nederland te weten wordt de teamcaptain, vervolgens gaat u op pad. Beantwoord de vragen over alles wat Nederland zo bijzonder maakt. Doe leukste en typisch Hollandse opdrachten tijdens uw dagje uit en verdien zo punten voor het team.

Welk team heeft de meeste punten gescoord en weet dus het meest van Nederland? Dit team krijgt een typisch Hollands cadeau mee naar huis en komt er een eind aan uw dagje uit in Amsterdam.

Inclusief
– Enthousiaste begeleiding
– Spelmaterialen
– Typische Hollandse versnapering voor onderweg
– Eén drankje p.p. uit de Hollandse Bar
– Prijsuitreiking met toepasselijk prijsje

Maatwerk
U kunt het arrangement ook uitbreiden met een heerlijk kopje koffie met gebak voordat u aan het spannende spel begint en/of hapje en drankje na of tijdens het spel. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van ons maatwerk contact op via info@amsterdamforgroups.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?