Rally Amsterdam

Minimaal 10 deelnemers
2,5 uur
€ 26,00 p.p. excl. BTW

Rally Amsterdam

Uw gezelschap wordt door de enthousiaste begeleiding ontvangen op een centraal punt in Amsterdam. Na een korte uitleg over de Rally wordt u in teamverband met een opdrachtenboekje op pad gestuurd en start uw uitje in Amsterdam.

U moet goed in teamverband werken, want u mag met uw team een tactische route bepalen om zoveel mogelijk punten te scoren. Op de door ons aangeven locaties voert u diverse opdrachten uit, zoals foto opdrachten, vragen en andere opdrachten.

Wie heeft het beste in teamverband gewerkt, de meeste plekken gevonden, de opdrachten het beste uitgevoerd en wint de Rally Amsterdam? Het winnende team wordt in het zonnetje gezet en wint een toepasselijke prijs en dan is er een eind gekomen aan uw uitje in Amsterdam.

Inclusief
- Enthousiaste begeleiding
- Spelmateriaal, vragen, opdrachten
- Eén drankje van de Hollandse bar p.p.
- Prijsje voor het winnende team

Maatwerk
U kunt het arrangement ook uitbreiden met een heerlijk kopje koffie met gebak voordat u aan het spannende spel begint en/of hapje en drankje na of tijdens het spel. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van ons maatwerk contact op via info@amsterdamforgroups.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?